Über uns

Leider ist der Eintrag nur auf Ungarisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Kedves Hondás Barátok / Márkatársak !

Itt most nem szeretnélek untatni a személyes történetemmel ami a márkához láncolt egy életre. Inkább a jó együttműködés érdekében osztanék meg egy-két gondolatot / infót veled.

Az itt dolgozó kis csapatunk minden tagja sokra tartja a megbízhatóságot, állandóságot, mert hosszú távon gondolkozunk. Így történhetett meg, hogy 1993-óta egy címen, egy telefonszámon tudod elérni nagyjából ugyanazokat az arcokat. Ezért sem akarjuk, a ma már talán régimódinak tűnő vonalas telefonszámunkat föladni. Másik számot (mobilt) pedig azért nincs értelme ,mellé rakni,  mert általában csak egyikünk kezeli a telefont, aki úgysem tudna egyszerre kettőn beszélni. Így, ha esetleg foglaltak vagyunk kérlek próbáld újra vagy írj e-mailt esetleg üzenj a honlapunkon.
Kitartásodért cserébe megpróbáljuk a gondodat átlátva-átérezve  a legjobb tudásunk szerint megoldani, ha (ritkán) nem tudjuk, legalább valamilyen tanáccsal segíteni.
Ehhez óriási raktárkészletet tartunk fent, hiszen az alkatrész ma kell, azonnal. Ezért a legtöbb alkatrész a raktárprogramunkban van feltöltve, hogy a leggyorsabban válaszolhassunk kérdésedre. Ha a Van-nincs-nél több infóra van szükség, akkor megpróbálunk a kért alkatrészhez eljutni és tájékoztatni az állapotáról vagy színéről stb..
Ha többen várnak, vagy messze van, akkor kérünk csak visszahívást.
A gyors beazonosítás érdekében érdemes előkészíteni a forgalmidat, így csökkentve a tévedés kockázatát.
Mint említettem egy pozitív, összeszokott csapat vagyunk, itt mindig jó zene szól. és próbálunk együtt gondolkodni veled.
Ha véletlen aznap több problémánk volt az elviselhetőnél és ez látszik rajtunk : BOCS !
Reméljük ez ritkán fordul elő, és elégedetten, jó érzéssel távozol.

Várunk téged !

Kabai Honda alkatrészbolt csapata