(Magyar) Hosszabbítás: WTCC-szezonra hangolva: teszt a lelke mindennek

– For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az olaszországi Valelungában rendezett hivatalos kollektív teszten faggattuk a Honda gyári csapatának főnökét, Alessandro Marianit, a Honda európai motorsport-főnökét, William De Braekeleert és természetesen a csapat újoncát, Michelisz Norbertet, aki Valelungában sokkal több tesztelési lehetőséget kapott, mint két tapasztalt csapattársa, a 2012-ben világbajnoki címet nyerő brit Rob Huff és a korábbi Formula1-es pilóta, a portugál Tiago Monteiro.

A Nemzeti Sport szombaton megjelenő Hosszabbítás című mellékletében olvashatnak még Michelisz Norbert percről percre meghatározott időbeosztásáról, a privát csapattól gyárihoz kerülő pilóta életéről a buborékon kívül, s arról, hogy mi a feladata a mérnökök, szerelők hadának a tesztelés során.

A Hosszabbítás című mellékletben interjút olvashatnak a vérbeli sportmenedzser-szakemberré váló Csanádi Péterrel, a magyar short trackesek által a világ legjobb edzőjének tartott Bánhidi Ákossal, és megtudhatják, kik voltak azok a szovjet, jugoszláv, bolgár menők, akik a szocialista viszonyok között is az alpesi síelés klasszisaivá értek.